Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νεοκλεγμένης διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου, με την νέα διοίκηση να συγκροτείται σε σώμα και να ορίζονται οι θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο.


Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ:


Πρόεδρος : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Αναπληρωτής Προέδρος: Χρήστος Σιαμίδης

Αντιπρόεδρος Α: Κωνσταντίνος Κουτσίκος

Αντιπρόεδρος Β: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τζάτζης

Ταμίας: Αναστάσιος Παντέρης

Δημόσιες σχέσεις: Κωνσταντίνος Κωτσαντίσογλου

Αναπληρωτής Γραμματέας: Χαράλαμπος Βασιλειάδης

Αναπληρωτής Ταμίας: Στέργιος Βασιλόπουλος


Αναπληρωματικοί:

Δημήτριος Κωτούλας

Κωσταντίνος Λάλος

Νικόλαος Μήττας


ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου



Μικτές ΕΠΣ Γρεβενών - ΄Αρχισαν οι προεπιλογές Μικτών Ομάδων Νέων και Παίδων

Δελτίο Τύπου
Ενόψει της έναρξης του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων  περιόδου 2013-2014 κατηγορίας Νέων και Παίδων, που ως γνωστόν αρχίζει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013, όπως αναφέρει η προκήρυξη που εστάλη στις κατά τόπους Ενώσεις, η Τεχνική  Επιτροπή  Μικτών  ομάδων  Ε.Π.Σ.  Γρεβενών  και  ο  ενωσιακός  προπονητής  κ. Σαμαράς Χρήστος, καλούν τα Σωματεία του Νομού Γρεβενών που έχουν στις τάξεις τους παίκτες των  ηλικιών, που αναφέρονται παρακάτω, να στείλουν κατ’ επιλογή  από  4-5  αθλητές  για  κάθε αγωνιστικό τμήμα.
Δικαίωμα συμμετοχής στις Μικτές ομάδες, έχουν για μεν τους ΠΑΙΔΕΣ οι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 1-1-2000 μέχρι και 31-12-2001, για δε τους ΝΕΟΥΣ οι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 1-1-1998 μέχρι και 31-12-1999 και  έχουν την Ελληνική Υπηκοότητα (να δικαιούνται συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες)  και  να  έχουν  απαραίτητα  Δελτίο  Αθλητικής  Ιδιότητας  της  Ε.Π.Ο. (άρθρο 18 ΚΑΠ).
Στους αγώνες των ΝΕΩΝ και σε όλες τις φάσεις, ΔΕΝ επιτρέπεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστών των ερασιτεχνικών σωματείων ιδρυτικών των ΠΑΕ, ΤΑΠ καθώς και αυτών που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Super League και Football League.
Στους αγώνες των ΠΑΙΔΩΝ και σε όλες τις φάσεις, ΔΥΝΑΤΑΙ να μετέχουν χωρίς περιορισμό, ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών σωματείων ιδρυτικών των ΠΑΕ,  καθώς εκπαιδευόμενοι των ΠΑΕ, οι οποίοι θα έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται και στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Υποδομής των ΠΑΕ, καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο, χωρίς να θεωρηθεί αντικανονική η συμμετοχή τους.
Προπόνηση: Θα αναρτηθεί το πρόγραμμα
Παρακαλούνται οι αθλητές να συνοδεύονται από τους γονείς, ή μέλη ομάδων  ή  προπονητές  και  να  φέρουν  τον  απαραίτητο  αθλητικό   εξοπλισμό  προπόνησης για συνθετικό τάπητα (μπλουζάκι, σορτς, κάλτσες, παπούτσια, καλαμίδες).
Επίσης θα έχουν βιογραφικό σημείωμα, με ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητρός, ημερομηνία γέννησης, Σχολείο φοίτησης και τάξη, καθώς  και κινητό τηλέφωνο.
Για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, τηλ. 24620 24835.
Οι Μικτές ομάδες  είναι υπόθεση όλων των Γρεβενιωτών. Πρέπει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε η Ε.Π.Σ Γρεβενών με τους καλύτερους οιωνούς πριν από τέσσερα χρόνια με τεράστιες επιτυχίες και συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των φιλάθλων.
Σημειώνουμε ότι η συμμετοχή των αθλητών είναι υποχρεωτική σύμφωνα με την προκήρυξη που αναρτήθηκε από την Ε.Π.Ο. και αποτελεί εφαλτήριο για τους ποδοσφαιριστές μας για συμμετοχή στις εθνικές ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου